Sommerfestivalen 2024 på Hedmarktoppen

Vi møtes igjen 2.-6. juli 2024 for en ny, deilig sommeruke med Barnas Sommerfestival, Tenfestivalen og Sommerfestivalen!

Sommerfestivalen 2024

Programmet ligger ute på https://www.sommerstevnet.com, og det kommer stadig oppdateringer. 

 
Nå leter vi etter folk i kirka di som kunne tenke seg å gi en dag, en kveld eller natt som frivillig! 
Vi trenger: 

  1. nattevakter til området: Voksne menn eller kvinner som kan passe på at alt er i skjønneste orden. Typiske situasjoner: sende biler ned igjen fra toppen av bakken og roe ned noen som bråker litt, uten å mene det ? .
  2. Forbedere og samtalepartnere til ettermøtene på kvelden: Folk som er i forbønnstjeneste fra før og som kan være med å betjene. 
  3. Unge eller voksne som vil stå i kiosk eller matbod: selge kioskvarer, grillmat eller pizza. Er det en gjeng som kunne tenke seg å gjøre dette sammen? 
  4. Medarbeidere til Barnas Sommerfestival: Vi trenger voksne eller unge som vil være med barna på dagtid fra 9-13, å følge en gruppe med barn, eller være med i bestemt aktivitet som fotball, kreativ gruppe, baking mm. Du trenger ikke være med i barnearbeidet til vanlig, men ha omsorg og tålmodighet for kids, og kjenne gleden i å være et godt forbilde og venn for dem! 

Stevnet drives som et dugnadsprosjekt for pinsebevegelsen, så vi ber alle om å stille uten å forvente honorar. Det gjelder talere, musikere, ledere og medarbeidere. 
 
Vi vet at mange lokale synes det er dyrt å komme inn på stevnet, men alle kostnadene må deles på de som kommer, enten man har reist kort eller langt. Og med så mange folk, må man ha lyd og lys, utstyr til barna og andre ting på stell. 
 
Om man er med som medarbeider, vil man få noe kompensasjon: Gratis inngang den dagen du jobber til deg og ektefellen din. Er du nattevakt, får du middag og kaffe hele natta ? Så slike løsninger finner vi ut fra den tjenesten du er med på! 
 
Takk for din hjelp, Guds gode velsignelse over arbeidet i 2024. 
Mvh Linn, Silje og Karin for komiteen, Sommerfestivalen.
 
 

Powered by Cornerstone